หน้าหลัก

A Seminar from the Music Programme of Mater Dei School & Silpakorn University

Presenting Music alongside Visual Arts in Museums
Perspectives from Washington, D.C.
PAUL MICHAEL TAYLOR
Director, Asian Cultural History Program & Research Anthropologist/Curator, Smithsonian Institution
with WILLIAM BRADFORD SMITH (Ethnomusicologist)
and TREVOR MERRION (Anthropologist)
Read more & Download Programme>>